Westermaat in Bedrijf | Daniels Huisman Advocaten

Westermaat in Bedrijf | Daniels Huisman Advocaten

Eindelijk weer binnenkort een fysieke bijeenkomst. Noteer hem al in uw agenda: de ‘met recht noaberschap’ bijeenkomst van Daniels Huisman Advocaten op 28 april 2022!

Tijdens deze eerste bijeenkomst in 2022 zullen Jeanet Middelveld en Zeki Alkan het thema ‘Actualiteiten Arbeidsrecht’ behandelen. Het zal een laagdrempelige en praktisch ingestoken bijeenkomst worden. Het zal gaan over veel voorkomende problemen in onze arbeidsrechtpraktijk, zoals:

Voorafgaand hieraan zal onze gastheer VDZ door een specialist een presentatie laten verzorgen over cyberrisico’s:

U bent van harte welkom bij VDZ aan de Welbergweg 120 te Hengelo, op donderdag 28 april 2022 vanaf 15:30 uur. De kennissessie vangt aan om 16:00 uur en duurt tot ongeveer 17:30 uur. Voor de inwendige mens zal uiteraard worden gezorgd.

Aanmelden voor de kennissessie? Wacht niet te lang en meldt u via de Chainels app of onderstaand formulier aan. Omdat wij graag rekening houden met uw komst verzoeken wij u zich aan te melden vóór vrijdag 15 april 2022.

Aanmelden kennissessie Westermaat in Bedrijf

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hidden

Mocht u al vragen hebben over de onderwerpen of een voorbeeld willen aandragen, schroom dan niet deze op voorhand per mail aan ons toe te zenden: alkan@danielshuisman.nl of middelveld@danielshuisman.nl of voor Cyber: mkb@vdz.nl