Westermaat in Bedrijf | Daniels Huisman Advocaten

Westermaat in Bedrijf | Daniels Huisman Advocaten

Binnenkort weer onze volgende bijeenkomst. Noteer hem al in uw agenda: de ‘met recht noaberschap’ bijeenkomst van Daniels Huisman Advocaten op 20 juni 2023!
Daniels Huisman zal in samenwerking met Overijssel Onderweg het thema mobiliteit en hybride werken verzorgen.
Tijdens deze bijeenkomst zullen Nejra Stroil en Zeki Alkan het hybride werken en het verstrekken van bedrijfsmiddelen vanuit arbeidsrechtelijk oogpunt belichten. Het zal een laagdrempelige en praktisch ingestoken bijeenkomst worden. Onder meer de navolgende onderwerpen komen daarbij aan de orde:

Voorafgaand hieraan zal onze gastheer Berghorst Dranken zichzelf voorstellen.

U bent van harte welkom bij Berghorst Dranken aan de Höltersweg 15 te Hengelo, op dinsdag 20 juni 2023 vanaf 16:00 uur. De kennissessie vangt aan om 16:15 uur en duurt tot ongeveer 17:30 uur.

Aanmelden voor de kennissessie? Wacht niet te lang en ga naar www.danielshuisman.nl/westermaatinbedrijf of meldt u aan via de Chainels app. Omdat wij graag rekening houden met uw komst verzoeken wij u zich aan te melden vóór dinsdag 13 juni 2023.

Aanmelden kennissessie Westermaat in Bedrijf

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mocht u al vragen hebben over de onderwerpen of een voorbeeld willen aandragen, schroom dan niet deze op voorhand per mail aan ons toe te zenden: of of .