Westermaat in Bedrijf | Daniels Huisman Advocaten

Westermaat in Bedrijf | Daniels Huisman Advocaten

Binnenkort weer onze volgende bijeenkomst. Ditmaal wordt deze u gebracht als een interactieve sessie via Kahoot! Neem uw mobiele telefoon dus vooral mee en noteer deze datum al in uw agenda: de ‘met recht noaberschap’ bijeenkomst van Daniels Huisman Advocaten op 23 november 2023!


Daniels Huisman zal het thema Actualiteiten arbeidsrecht verzorgen. Tijdens deze bijeenkomst zullen Ronald Lindeboom en Nejra Stroil spelenderwijs actualiteiten van het arbeidsrecht belichten. Doe goed je best want de winnaar zal niet alleen beloond worden met eeuwige roem, maar mag ook één van onze arbeidsrecht-specialisten eenmaal (voor de duur van één uur) kosteloos om advies kunnen vragen.

Het zal dus een luchtige, interactieve en speelse bijeenkomst worden. Onder meer de navolgende onderwerpen komen daarbij aan de orde:

Voorafgaand hieraan zal onze gastheer Berghorst Dranken zichzelf voorstellen.

Aanmelden voor de kennissessie? Wacht niet te lang en ga naar www.danielshuisman.nl/westermaatinbedrijf of meldt u aan via de Chainels app. Omdat wij graag rekening houden met uw komst verzoeken wij u om zich aan te melden vóór donderdag 16 november 2023.

Aanmelden kennissessie Westermaat in Bedrijf

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mocht u al vragen hebben over de onderwerpen of een voorbeeld willen aandragen, schroom dan niet deze op voorhand per mail aan ons toe te zenden: of of .