Incasso’s

Incasso’s

Loopt er onterecht een incassoprocedure tegen u? Heeft u te maken met wanbetalers en loopt de achterstand te hoog op? Of wilt u een beslaglegging? Het loont om bij incassoproblemen tijdig aan de bel te trekken bij uw Daniels Huisman-advocaat. Want deskundig advies voorkomt erger.

Nog beter is het als u dergelijke problemen in de kiem smoort met een duidelijk en strak betalingsbeleid. Wanneer u bijvoorbeeld korte betalingstermijnen aanhoudt én handhaaft, bent u sneller in de gelegenheid maatregelen te treffen. Want in de regel geldt: hoe langer u wacht, hoe moeilijker het is om alsnog te incasseren.

“Tijdig maatregelen treffen betaalt zich altijd uit”

Daniels Huisman Advocaten is gespecialiseerd in incassokwesties. Van een enkele vordering tot een veelvoud. Zo helpen onze advocaten u graag met het opstellen en uitvoeren van een strak betalingsbeleid. En waar nodig zetten we incassomaatregelen in gang en starten wij voor u een gerechtelijke procedure die de afnemer tot betaling dwingt, zoals beslaglegging of het aanvragen van een faillissement.

In ons advies en in de begeleiding nemen wij uw kansen, mogelijkheden en eventuele hindernissen mee. Een goede kosten-batenafweging hoort daar ook bij. Op basis daarvan bepalen wij samen met u de strategie. Waar de keus ook op valt, u kunt er altijd op rekenen dat onze ervaren advocaten uw zaak tot een goed einde brengen.

Onze andere rechtsgebieden

U vindt bij ons altijd een berg aan ervaring en een advocaat of mediator die gespecialiseerd is in het betrokken rechtsgebied. Staat u specifieke aandachtsgebied er niet tussen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wellicht hebben we toch de oplossing voor u.

Aanbestedingsrecht
Arbeidsrecht
Bouwrecht
Contractenrecht
danielshuisman-locaties32kbA
Erfrecht
Franchiserecht
Gezondheidsrecht
Huurrecht
IE-recht, ICT-recht & Privacyrecht
Incasso’s
Insolventierecht
Mediation
Ondernemingsrecht
Pensioenrecht
Personen- en Familierecht
Rechtsgebiedenregistratie
Strafrecht