Huurrecht

Huurrecht

Het Nederlandse huurrecht kent vele regels waarvan niet afgeweken mag worden. Zelfs niet als beide partijen dat willen.
Daar komt bij dat de rechtspraak en wetgeving op het gebied van huurrecht steeds in beweging is. Onze advocaten huurrecht volgen al deze ontwikkelingen op de voet. Dit stelt ons in staat om altijd adequaat te adviseren om geschillen te voorkomen. En om te procederen als het nodig is.

Als u op zoek bent naar een advocaat die gespecialiseerd is in huurrecht, dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze vier huurrechtspecialisten hebben allen de specialisatieopleiding huurrecht met goed gevolg afgerond, zijn lid zijn van de Vereniging van Huurrecht Advocaten en zijn zeer ervaren . Dit maakt Daniels Huisman tot het meest gespecialiseerde kantoor op het gebied van huurrecht in heel Oost-Nederland.

De meest gespecialiseerde huurrechtadvocaten van Oost-Nederland

De regels van het huurrecht hangen af van het object dat verhuurd wordt. In het kort kunnen verhuurd worden:

Hiervoor gelden diverse dwingende en minder dwingende regels. Gelukkig kunt u vertrouwen op de kennis, ervaring en kunde van Daniels Huisman. Wij adviseren en begeleiden u met alle plezier over alle aspecten van het huurrecht.

Lees meer

Almelo
Advocaat MR. LIZZY (L.) HOLTROP
Advocaat MR. HUBERT (H.J.G.M.) TE WOERD
Deventer
Advocaat MR. EDWIN (E.) NIJHOF

Onze andere rechtsgebieden

U vindt bij ons altijd een berg aan ervaring en een advocaat of mediator die gespecialiseerd is in het betrokken rechtsgebied. Staat u specifieke aandachtsgebied er niet tussen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wellicht hebben we toch de oplossing voor u.

Aanbestedingsrecht
Arbeidsrecht
Bouwrecht
Contractenrecht
danielshuisman-locaties32kbA
Erfrecht
Franchiserecht
Gezondheidsrecht
Huurrecht
IE-recht, ICT-recht & Privacyrecht
Incasso’s
Insolventierecht
Mediation
Ondernemingsrecht
Pensioenrecht
Personen- en Familierecht
Rechtsgebiedenregistratie
Strafrecht