Organisatie

Organisatie

Dit zijn wij: een advocatenkantoor met een persoonlijke en assertieve benadering. Persoonlijk omdat we aandacht hebben voor de mensen áchter het bedrijf. Assertief omdat we alles op alles zetten om dat gewenste, concrete resultaat te behalen. Op weg daarnaartoe opereren wij als raadgever, bondgenoot en vertrouwenspersoon.

No-nonsensemanier

Dat doen we op de no-nonsensemanier die zo kenmerkend is voor Daniels Huisman: pragmatisch, kostenbewust en efficiënt. Maar vooral ook met een enorm werkplezier. Wij geloven in onszelf en in de klant. Met elkaar steken we de handen uit de mouwen en gáán we ervoor.

Jaren geleden begonnen we als een klein fullservice kantoor tussen de grotere jongens. We maakten lange dagen, breidden onze mankracht uit en verlegden onze focus naar ondernemers en hun juridische vraagstukken. Zo groeiden we in de loop der jaren uit tot een van de grotere advocatenkantoren in de regio. En we staan nog steeds met onze voeten stevig verankerd in de Twentse klei. We houden nou eenmaal van korte lijnen, en van laagdrempelig en toegankelijk zijn. 

Kennis, kracht, kunde en plezier

Ondertussen kijken we met een goed gevoel naar het heden en de toekomst. De advocatuur verandert en wij veranderen mee. Dat leidde per 1 juli 2017 al tot de samenvoeging van Daniels Huisman Advocaten en Fiévez Advocaten. We zijn continu alert op mogelijke verbeteringen en passen innovaties toe als dat zinvol is. We stimuleren de onderlinge interne samenwerking. En bundelen op die manier kennis, kracht, kunde en plezier. Volgens ons zijn dat dé ingrediënten om steeds opnieuw de weg te vinden naar succes.  

Dus zoekt u een oplossing voor een gevoelige kwestie? Wij vinden deze voor u. Wilt u een compromis, ook al staan belangen haaks op elkaar? Wij geloven dat het kan. En als onderhandelen een gepasseerd station is, dan procederen wij voor u.  Zo gaan we kort en bondig, en met een heldere visie recht op uw doel af. 

Jacques Daniels en Arjen Huisman