Vacature Advocaat-medewerker

Vacature Advocaat-medewerker

Wie zijn wij?

Daniels Huisman Advocaten is een advocatenkantoor met drie vestigingen in Almelo, Deventer en Enschede. Onze focus ligt op ondernemers en hun juridische vraagstukken. We zijn een kantoor met een persoonlijke en assertieve benadering. Persoonlijk omdat we aandacht hebben voor de mensen áchter het bedrijf. Assertief omdat we alles op alles zetten om dat gewenste, concrete resultaat te behalen. Op weg daarnaartoe opereren wij als raadgever, bondgenoot en vertrouwenspersoon. Dat doen we op de no-nonsense manier die zo kenmerkend is voor Daniels Huisman: pragmatisch, efficiënt en met een concrete visie. Maar vooral ook met veel werkplezier. Wij geloven in onszelf en in de klant. Met elkaar steken we de handen uit de mouwen en gáán we ervoor.

Vanwege groei zijn we binnen verschillende rechtsgebieden op zoek naar nieuwe collega’s!

Ben jij iemand die graag zijn of haar steentje wil bijdragen aan een bestaande praktijk en/of de ambitie heeft om zijn of haar eigen praktijk op te bouwen of uit te breiden, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten we van je?

Wat bieden wij?

Wij bieden een plezierige en informele werkomgeving waarin je alle kansen krijgt om je talenten in te zetten en verder te ontwikkelen en mee te bouwen aan de toekomst van ons kantoor. Daarnaast bieden wij uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.  

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lotte Verzijde, telefoonnummer 053 – 760 08 60 () aan wie je ook je motivatiebrief en CV kunt sturen.