Mediation

Mediation


Corona-protocol van de DH mediators: 
Alle bijeenkomsten waarbij maximaal zes personen aanwezig zijn kunnen in principe doorgaan, mits alle aanwezigen klachtenvrij zijn en/of niet in een risicogebied zijn geweest. Afspraken vinden plaats in een grotere spreekkamer om voldoende fysieke afstand tussen de gespreksdeelnemers te bewerkstelligen. Desgewenst kunnen de afspraken ook via digitale vergaderkanalen plaatsvinden. In voorkomende gevallen biedt een conference call voldoende uitkomst, ook dat bieden we als alternatief aan. In lopende mediationtrajecten zullen wij contact met u opnemen om één en ander af te stemmen. Nieuw te starten mediationtrajecten kunnen gewoon aangemeld worden, dan zoeken we samen met u naar de meest passende werkwijze, waarbij we de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM zullen opvolgen.


Heeft u een conflict, maar gaat procederen u een stap te ver? Of wordt er al geprocedeerd en wilt u er op een andere manier uitkomen? Dan is mediation vaak een effectieve oplossing. In plaats van (verder) te procederen, helpt een mediator de kwestie op te lossen zonder tussenkomst van de rechtbank. De ervaring leert dat overleggen constructiever verlopen door de begeleiding van een onafhankelijke derde partij. U bereikt hierdoor zélf een compromis, dit tot tevredenheid van alle partijen. U vermijdt hiermee een gerechtelijke procedure waarbij vaak maar één winnaar uit de strijd naar voren komt.

“Echt en oprecht luisteren voor een toekomstgerichte oplossing”

Onze deskundige mediators en MfN-registermediators hebben allen een specialisatieopleiding afgerond. Iedere mediator heeft een eigen aandachtsgebied: van echtscheidingsbemiddeling tot samenwerkingsproblematiek. Misschien nog wel belangrijker: onze mediators besteden veel aandacht aan goede communicatieve vaardigheden. Zo zijn alle voordelen van mediation voor u:

voor meer info: www.mediationnederland.nl

Almelo
Partner, Advocaat, MfN-registermediator MR. GERDA (G.) AUFDERHAAR
Advocaat, MfN-Registermediator, Bijzondere Curator MR. RIANNE (A.M.C.) DE VROET
Deventer
Advocaat MR. NIENKE (N.) NIJENHUIS-KLOOSTERBOER

Onze andere rechtsgebieden

U vindt bij ons altijd een berg aan ervaring en een advocaat of mediator die gespecialiseerd is in het betrokken rechtsgebied. Staat u specifieke aandachtsgebied er niet tussen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wellicht hebben we toch de oplossing voor u.

Aanbestedingsrecht
Arbeidsrecht
Bouwrecht
Contractenrecht
danielshuisman-locaties32kbA
Erfrecht
Franchiserecht
Gezondheidsrecht
Huurrecht
IE-recht, ICT-recht & Privacyrecht
Incasso’s
Insolventierecht
Mediation
Ondernemingsrecht
Pensioenrecht
Personen- en Familierecht
Rechtsgebiedenregistratie
Strafrecht