Ook thuis in Deventer

Ook thuis in Deventer

Sinds 1 juli 2017 is Daniels Huisman ook thuis in Deventer. De samenvoeging met Fiévez Advocaten vergrootte ons werkgebied van de Twentse klei naar de oevers van de IJssel. 

Met de kennis van de lokale netwerken van Fiévez Advocaten kunnen we zeggen dat we ook echt thuis zijn in Deventer. Wij sluiten volop aan bij meerdere initiatieven in de stad en ondersteunen belangeloos een aantal maatschappelijke organisaties in de stad met juridisch advies. Wij voelen ons in ieder geval helemaal thuis in de historische Hanzestad aan de IJssel. Een fantastisch decor voor onze werkzaamheden, waar het bruist van de activiteiten. Wij schuwen een zakenlunch met panorama op het unieke stadsgezicht dan ook niet en juichen uit volle borst als onze club tot scoren komt. Onze werkwijze – pragmatisch, kostenbewust en efficiënt – sluit dan ook naadloos aan op het DNA van de stad. Wij helpen u juridische problemen op te lossen en vervelende situaties te voorkomen. Verwacht een concrete visie, nuchterheid en een niet te beteugelen drang naar het vinden van oplossingen waar u mee verder kunt. U vindt bij ons altijd een berg aan ervaring en een advocaat of mediator die gespecialiseerd is in het betrokken rechtsgebied. Wij kennen de haken en de ogen. De mogelijkheden en de kansen. Maar vooral de juiste weg naar het beste resultaat.
  
Onze collega’s in Deventer Nienke Nijenhuis-KloosterboerPaul ArentshorstJeanet Middelveld, Christian Huiskes, Marijke SipkemaErnst Frank MullerEdwin Nijhof, Martijn Samsen, Mark Loef en Kerwin Fuselier, staan ook ú graag bij met juridisch advies.