Mediation

Heeft u een conflict, maar gaat procederen u een stap te ver? Zit u in een echtscheiding, maar wilt u de onderlinge verstandhouding goed houden, mede in verband met kinderen? Of wordt er al geprocedeerd en wilt u er op een andere manier uitkomen? Dan is mediation een effectieve oplossing. In plaats van (verder) te procederen, helpt een mediator de kwestie op te lossen zonder tussenkomst van de rechtbank. De ervaring leert dat met begeleiding van een onafhankelijke derde partij overleggen constructiever verlopen. De mediator werkt zo naar een compromis waarover beide partijen tevreden zijn. Dit in tegenstelling tot een gerechtelijke procedure waarna vaak maar één winnaar uit de strijd naar voren komt.

“Samen naar een oplossing”

Bij Daniels Huisman werken deskundige (scheiding)bemiddelaars. Zij hebben allen met goed gevolg een specialisatieopleiding afgerond. los daarvan beschikken ze vanzelfsprekend ook over goede communicatieve vaardigheden.De voordelen van mediation op een rij:

  • samen tot een oplossing komen
  • snel en kostenbesparend
  • relatie blijft behouden
  • maatwerk
  • vertrouwen blijft gewaarborgd
Almelo
Advocaat, Mediator MR. RIANNE (A.M.C.) DE VROET
Enschede
Partner, Advocaat, Mediator MR. WILLEM (W.H.) KESLER

Onze andere rechtsgebieden

U vindt bij ons altijd een berg aan ervaring en een advocaat of mediator die gespecialiseerd is in het betrokken rechtsgebied. Staat u specifieke aandachtsgebied er niet tussen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wellicht hebben we toch de oplossing voor u.

Arbeidsrecht
Bouwrecht
Contractenrecht
Huurrecht
Consumentenrecht
Erfrecht
Strafrecht
Ondernemingsrecht
IE-Recht & ICT-Recht
Insolventierecht
Personen- en Familierecht
Pensioenrecht
Incasso's
Aanbestedingsrecht