Vacature Secretaresse/praktijkondersteuner

Vacature Secretaresse/praktijkondersteuner

Wie zijn wij?

De handen uit de mouwen en gáán. Zo doen wij dat bij Daniels Huisman. Wij helpen bij het oplossen van juridische kwesties. Wij richten ons op de zakelijke markt.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste secretaresse/praktijkondersteuner voor 24 uur voor onze vestiging in Enschede. Samen met de andere secretaresses ondersteun je de praktijk van de advocaten en neem je graag het werk van anderen uit handen. 

Jouw kenmerken en achtergrond

Jouw werkzaamheden

Je verricht alle voorkomende secretariële werkzaamheden, waaronder (maar niet beperkt tot) het aanmaken, beheren en archiveren van fysieke dossiers, kopiëren, controleren en aanvullen van dossiergegevens, declareren, agendabeheer, roladministratie, bewaken van termijnen, postbehandeling, correspondentie, ontvangen van cliënten,  en verzorgt voorkomende facilitaire taken.

Ons aanbod

We bieden een veelzijdige functie, met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en vrijheid in een dynamische omgeving, waarin je wordt uitgedaagd om bij te dragen aan het optimaal presteren van onze organisatie. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Je komt te werken in een enthousiast – en collegiaal team van ervaren secretaresses /praktijkondersteuners.

Solliciteren

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail gerust als je meer informatie over de functie wilt ontvangen. Direct solliciteren, mag natuurlijk ook. Graag ontvangen we je sollicitatiebrief met cv per e-mail op .