Vacature ICT Medewerker

Vacature ICT Medewerker

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een medewerker die ons op ICT gebied gaat ondersteunen. Als ICT medewerker ben je zelfstandig werkzaam op de drie vestigingen van Daniels Huisman in Almelo, Enschede en Deventer.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor vragen, verzoeken of problemen op ICT-gebied, zowel hardware- als softwarematig. Je bent in staat om door te vragen om met de juiste oplossing te komen en indien nodig de vraag door te zetten van specialistische incidenten bij leveranciers en tevens het bewaken van de voortgang en afhandeling hiervan. Het is belangrijk dat je in staat bent om je werkzaamheden goed te prioriteren.

Je bent onze systeem- en applicatiebeheerder voor in ieder geval eerstelijns vragen m.b.t. Microsoft Azure, Office 365, Apple iOS en BaseNet. Verder hou je je bezig met het structureren en opschonen van ons software systeem BaseNet. BaseNet is een ERP pakket speciaal ontworpen voor de advocatuur. Daarnaast neem je deel aan de IT-projecten om onze IT-omgeving verder te optimaliseren en te ontwikkelen.

Belangrijke vaardigheden als ICT-medewerker zijn dat jij je klantgericht, flexibel en proactief opstelt.

Af en toe zullen we ook een beroep op je doen voor facilitaire zaken. Denk hierbij aan het verhelpen van kleine storingen van bijvoorbeeld het koffiezetapparaat of de printer, een interne verhuizing, het vervangen van lampen en het vervoeren van dossiers die naar het archief moeten worden gebracht. 

Functievereisten

Bedrijfsprofiel Daniels Huisman
De handen uit de mouwen en gáán. Zo doen wij dat bij Daniels Huisman. Wij helpen bij het oplossen van juridische problemen en het voorkomen van (juridisch) vervelende situaties. Wij richten ons op de zakelijke markt. Voor meer informatie over ons kantoor verwijzen wij naar danielshuisman.nl.

Aanbod
We bieden een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en vrijheid in een dynamische omgeving, waarin je wordt uitgedaagd om bij te dragen aan optimaal presteren van onze organisatie. Wij geven je de mogelijkheid en vrijheid om je kennis verder te ontwikkelen door middel vna begeleiding (van onze leveranciers) en het volgen van cursussen en trainingen.

Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lotte Verzijde, telefoonnummer 053 – 760 08 60 (verzijde@danielshuisman.nl) aan wie je ook je motivatiebrief en CV kunt sturen.