Vacature Advocaat-medewerker Arbeidsrecht

Vacature Advocaat-medewerker Arbeidsrecht

Wie zijn wij?

Daniels Huisman Advocaten is een advocatenkantoor met drie vestigingen in Almelo, Deventer en Enschede. Onze focus ligt op ondernemers en hun juridische vraagstukken. We zijn een kantoor met een persoonlijke en assertieve benadering. Persoonlijk omdat we aandacht hebben voor de mensen áchter het bedrijf. Assertief omdat we alles op alles zetten om dat gewenste, concrete resultaat te behalen. Op weg daarnaartoe opereren wij als raadgever, bondgenoot en vertrouwenspersoon. Dat doen we op de no-nonsensmanier die zo kenmerkend is voor Daniels Huisman: pragmatisch, efficiënt en met een concrete visie. Maar vooral ook met veel werkplezier. Wij geloven in onszelf en in de klant. Met elkaar steken we de handen uit de mouwen en gáán we ervoor.

Vanwege vervanging en groei zijn we op zoek voor onze locatie in Deventer of Enschede naar een advocaat-medewerker die zijn of haar steentje wil bijdragen aan de praktijk Arbeidsrecht en/of de ambitie heeft om zijn of haar eigen praktijk op te bouwen of uit te breiden in het Arbeidsrecht.

Wat verwachten we van je?

We zoeken een ondernemende advocaat-medewerker die inhoudelijk goed onderlegd is, graag voor ondernemers werkt en die houdt van het vak. Iemand die in staat is om praktisch met de cliënt mee te denken en de taal van de ondernemer spreekt. Niet alleen een goed jurist, maar ook een teamplayer, sociaal in de omgang, betrokken, gecommitteerd en enthousiast.

Je zal werkzaam zijn in een praktijk die zich toelegt op het arbeidsrecht binnen de zakelijke markt. Het betreft een advies- en procespraktijk. Je zal veel vrijheid krijgen bij het uitvoeren van de werkzaamheden en het uitbouwen van de praktijk.

Wij zoeken iemand met:

Wat bieden wij?

Wij bieden een plezierige en informele werkomgeving waarin je alle kansen krijgt om je talenten in te zetten en verder te ontwikkelen en mee te bouwen aan de toekomst van ons kantoor. Daarnaast bieden wij uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.  

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lotte Verzijde, telefoonnummer 053 – 760 08 60 () aan wie je ook je motivatiebrief en CV kunt sturen.