MR. KIMBERLY (K.) SCHOPMAN

Functie:
Advocaat
Opleiding:
Rijksuniversiteit Groningen, CPO Insolventierecht voor Curatoren, Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht (INSOLAD)
Jaar van beëdiging:
2016
Vestiging:
Enschede
Rechtsgebieden:
Insolventierecht, Ondernemingsrecht
Specialisaties:
Faillissementen, Financiering en Zekerheden
E-mail:
Telefoon:
053 7600860

Het insolventierecht gaat gepaard met druk en conflictsituaties. De belangen van de betrokken partijen lopen daarbij vaak uiteen en er staat veel voor iedereen op het spel. Werken in de faillissementspraktijk vergt snel schakelen, waarbij iedere situatie vraagt om een eigen aanpak. Hoe ingewikkeld de casus juridisch soms ook is, het blijft mensenwerk. Ik vind het belangrijk om dat niet uit het oog te verliezen.

Vanuit mijn ervaring in de faillissementspraktijk zie ik waar ondernemers tegenaan lopen en wat de risico’s van het ondernemerschap kunnen zijn. Dit biedt juist ook de mogelijkheid om ondernemers te wijzen op mogelijke valkuilen. 

Ik ben zorgvuldig, doortastend en een tikkeltje eigenwijs. Ik heb een onuitputtelijk doorzettingsvermogen en geef eerlijk advies, cliënten weten wat dan ook wat ze aan mij hebben. Ik vind het belangrijk dat er wordt gezocht naar een duurzame oplossing waar de cliënt ook écht iets aan heeft. Mogelijkheden zien waar anderen zijn opgehouden met kijken.

Nevenactiviteiten:
Lid van de Vereniging JIRA
Lid van de Twensche Jonge Balie
Aspirant lid van INSOLAD