Welkom Dick Veltman

Ga terug

Dick Veltman heeft zich als advocaat, met ruim 40 jaar ervaring, aangesloten bij Daniels Huisman Advocaten. De 'nestor' van het ondernemingsrecht in Oost Nederland heeft zijn sporen ruim verdiend en wil zijn kennis en ervaring blijven inzetten voor relaties van Daniels Huisman Advocaten, met vestigingen te Almelo, Deventer en Enschede. 

“Ik heb het voorrecht gehad tientallen, misschien wel honderden ondernemers, raden van bestuur en managers te mogen adviseren, vrijwel steeds buiten de publiciteit. Ik heb het ondernemingslandschap zien veranderen en de spelers daarin zien komen en gaan. Steeds heb ik met toewijding, verantwoordelijkheidsgevoel en vakmanschap mijn cliënten gediend en gemerkt dat deze benadering zeer wordt gewaardeerd. Zo wil ik mijn werkzaamheden graag voortzetten” aldus Veltman.

Ernst Frank Muller (vestigingsleider Deventer): “Voor een snel groeiend kantoor als Daniels Huisman Advocaten is het goed dat ook advocaten met veel ervaring zich willen aansluiten. Zodoende ontstaat een goed evenwicht tussen de jongere advocaten die vol enthousiasme en overgave hun praktijk bedienen en de zeer ervaren advocaten. Door de wijze waarop binnen Daniels Huisman Advocaten wordt samengewerkt, ontstaat een mooie balans waar onze relaties de vruchten van plukken.”